Nieuws

26
Jun '19

Vacature Assistent-accountant en Salarisadministrateur

Voor onze kantoren in Nijkerk en Ermelo zijn we op zoek naar een ervaren assistent-accountant en salarisadministrateur voor de MKB praktijk.

Wij zijn een jong en informeel kantoor met een gevarieerde klantenkring.

In de functie assistent-accountant hou je je vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen alsmede het opstellen van fiscale aangiften, zoals omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting.
Je hebt rechtstreeks contact met cliënten en ondersteunt daarbij verschillende accountants.
We geven de voorkeur aan ruime werkervaring in de samenstelpraktijk, zelfstandig kunnen werken, maar ook een teamspeler zijn.

In de functie van salarisadministrateur hou je je vooral bezig met de geautomatiseerde salarisadministratie van je klanten in diverse bedrijfstakken.
Je verzorgt de volledige salarisverwerking, inclusief journaalposten, betaalbestanden, aangifte Loonheffingen en kostenoverzichten. Ook beantwoord je vragen over loonstroken en maak je aansluitingen ten behoeve van de financiële administratie. Daarnaast lever je salaris- en persoonsgegevens aan bij diverse instanties zoals pensioenfondsen en verzekeraars.
Ervaring met Loket.nl is een pré.

Geïnteresseerd? Mail (jvanessen@wpenijkerk.nl) je CV of bel (033 – 2456737) naar ons en vraag naar Jasper van Essen.

23
Nov '18

Eindejaarstips en aandachtspunten 2018

Middels onderstaande link bieden wij u de RB eindejaarstips en aandachtspunten voor 2018 aan.

Heeft u hier nog vragen over, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via 033-2456737.

U kunt ook mailen naar Inka de Jong, via idejong@wpenijkerk.nl

 

RB EINDEJAARSTIPS EN AANDACHTSPUNTEN 2018

20
Apr '17

VACATURE (JUNIOR) FISCALIST

Voor ons kantoor in Nijkerk zijn we op zoek naar een (junior) fiscalist met 2-4 jaar ervaring.

Wij zijn een jong en informeel kantoor met een gevarieerde klantenkring.

In de functie hou je je vooral bezig met het doen van de complexere aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting alsmede het doen van andere voorkomende aangiften, het voorbereiden van bezwaarschriften en andere correspondentie met de belastingdienst en het ondersteunen van collega’s bij fiscale vraagstukken. Tevens ondersteun je (senior) fiscalisten met de begeleiding van herstructureringen, financiële planningen, het opstellen van overeenkomsten en andere complexere fiscale vraagstukken.

We geven de voorkeur aan een fiscalist (RB of HBO geschoold) met enige jaren werkervaring in de aangifte en/of adviespraktijk, die zelfstandig kan werken, maar ook een teamspeler is. Goede communicatieve vaardigheden zijn een must en commercieel inzicht een pré.

Geïnteresseerd? Mail (ewulfsen@wpenijkerk.nl) je CV of bel (033 – 2456737) naar ons en vraag naar Eward Wulfsen of Inka de Jong.

Contact

WPE

Adviseurs & Accountants

Oude Barneveldseweg 85

3862 PS Nijkerk

info@WPENijkerk.nl

033 - 245 67 37

Kvk nummer: 32145482

Btw nr.: NL 8107.85.158.B.01